Na Jiřáku se můžete těšit na klasický sortiment pečiva, sýrů, másla a dalších mléčných výrobků, uzenin, čerstvého masa, drůbeže, domácích marmelád a chutney, med a medové výrobky, občerstvení, horkého čaje či kávy. Postupně se s oteplováním bude přidávat sezónní zelenina a ovoce a květiny.
Kromě klasické nabídky znovuotevřená Náplavka oživí a nabídne v sobotu 18. února také jednu specialitu - Podskalské grundle. Ty se lovily přímo z Vltavy ještě za první republiky. Připravovaly se velmi jednoduše v každé poctivé hospodě svérázného světa bývalé vorařské a dělnické čtvrti Podskalí.
Na první velkou akci se můžete těšit 21. února 2012 na Jiřáku (mimořádně úterý), kde bude probíhat Žižkovský Masopust. Kromě farmářského tržiště zažijete také živou muziku nebo tradiční průvod v maskách.
Zdroj: Farmářské tržiště